Dag 62..

2014-04-03
12:08:57
Jag har sagt det förut, men shit vad tiden går fort! Det är redan april! Dagen vi ska åka hem börjar närma sig. Vi har fått en lägenhet på Frösön nu! En 3a, känns så kul och skönt att få lite större när man bott i en 1a i fyra år :)



Men tillbaka till resan, nu befinner vi oss på en fin ö i Thailand som heter Koh samui! Om dagarna har vi upptäckt ön från en moped och badat i havet ! Ön är mkt mkt större än jag trodde! Vi bor vid chaweng beach och åkte en av dagarna till Bo Phut beach, det såg nära ut på kartan men det tog lite mer än en timme innan vi kommit dit, visserligen körde vi mot enkelriktat och vilse några ggr, men ändå :p


Lycklig kille på moppe ;) haha



Big buddha tempel



Inne i templet skulle man plinga i klockorna :)



Varit på invigning av ett stort nytt shoppingcenter vid chaweng beach.. Vilken moppe va våran nu igen ? ;)



Just nu har vi inte någon plan på att åka vidare någonstans, efter att ha besökt 7 olika länder så känns det så skönt att bara va! Finns massor att se och uppleva här! Även nära till andra öar som Koh Pangang här ifrån också :)

Ha'de !

Kommentarer
Yvonne Jonasson säger:

Känns lite konstigt förstår jag att vara på hemväg ....men kul med lägenhet o jobb ... Och att få råka er igen 😃. Hälsa Gustav att på Thorbygget har vi flera motorfordon han får åka på ....😉

Svar: Ja de känns jätte knepigt! Men längtar efter er också så på så ska det bli kul :) hehe ja vi får se till att åka dit oftare nu när vi kommer bo nära :)
Diana Ljungberg

2014-04-03 | 19:26:08
Challzor säger:

Hej hopp vad tiden går fort! Galet! Kul med lägenhet. Fan allt ordnar sig ju jämt :)

Svar: Ja galet är rätta ordet!:) ja känns jätte kul! Äntligen ett riktigt hem!!:)
Diana Ljungberg

2014-04-08 | 22:19:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback