Tokyo

2014-02-08
12:41:13
Tjenare!
 
Då har vi förflyttat oss till nästa storstad, Tokyo :) Sista dagen i Peking snöade det så vi spenderade nästan hela dagen på Silk Street och gjorde några fina köp! Som sagt skulle kunna köpa hur mycket som helst där! Hade jag haft plats hade jag handlat åt hela familjen!
 
Men iaf tidigt imorrse åkte vi från ett snöigt Peking till ett ännu snöigare Tokyo, en del förseningar igen på grund av de dåliga vädret. Väl framme i Tokyo har vi letat och hittat vårt hostel och varit ute å käkat! Måste säga att folket här är mycket mer hjälpsamma än i Peking, och lite bättre på Engelska :)
 
Just nu chillar vi bara på hotellrummet och kommer nog bli en tidig kväll, är trötta efter dagens resande, hoppas det snöar mindre imorgon så vi kan se oss omkring lite bättre !
 
Vårt första intryck av Tokyo är iaf WOW! :D
 
Utanför vårt Hostel
 
 
I Tokyo sover man på golve :)
 
 
 
Haaa ´deeee

Kommentarer
Yvonne Jonasson säger:

Härligt med vinter 😃

Svar: Ja 😊👍
Diana Ljungberg

2014-02-08 | 13:09:52
Sven B säger:

Roligt att höra ni är framme. På nyheterna nämde dom problemet med flyget till Tokyo. Du Diana påminn Victor att mamma fyller 60år i dag. Han får kosta på ett samtal. /Sven

Svar: Ok de va så pass alltså! Ja absolut ja säger till Victor. Tyvärr kan han inte ringa, Vi alla 3 har halebop å de funkar inte i några av de här länderna :P men han hälsar så mkt och grattar! Jag å Gustav också :)
Diana Ljungberg

2014-02-09 | 12:08:59
Challan säger:

Göttmos att ni e framme, lär va en häftig stad! Ha så kul och sov gott på golvet :)

Svar: Riktigt häftig ären :) !
Diana Ljungberg

2014-02-09 | 16:10:53
na HB säger:

Tack för uppvaktningen ! Vi är i Gräftåvallen och åker skidor .tror att ni har snart lika snö som vi .kul att få följa din blogg Diana tack <3 Lena 60

Svar: Åh de låter härligt! :) Tokyo har bjudit på sol två dagar så nu är nästan all snö borta här! Ta det lugnt på skidorna! :)
Diana Ljungberg

2014-02-09 | 19:29:23
Bloggadress: http://jynarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback